Henning kommer till Västsvenska musiker mot cancer!

Henning är en av artisterna till Västsvenska musiker mot cancer!

"När jag blev tillfrågad att spela på Västsvenska musiker mot cancer svarade jag såklart ja. Jag tror att de flesta känner någon som har drabbats av detta och kan man göra nånting för att stötta forskningen så vill jag självklart vara med. Jag tror och hoppas att det kommer bli en fin kväll med mängder av bra musik och i förlängningen mer pengar till forskningen mot cancer."

Henning är artist och låtskrivare. Han släppte sitt debutalbum ”Galileo” i början av året och nu i full färd med uppföljaren.

Läs mer om evenemanget och vilka artister som är med samt boka din biljett på Konserthusets Hemsida.
Det går även bra att ringa 031-726 53 00.

---

Vill du läsa mer om Jubileumsklinikens Cancerfonds verksamhet kan du gå in på www.jkcf.se, eller skicka ett mail till info@jkcf.se

Logo JKCF

Stiftelsen Jubileumsklinikens